Despre autori

Robert Obert 

ilustrator pasionat de benzi desenate inca de la o varsta frageda, deseneaza de pe la 3 ani si promite ca nu o sa se mai opreasca. A publicat benzi desenate in diverse reviste si fanzine, a scos independent prima parte din romanul grafic "Profetia Urbana" (primul sau proiect personal de anvergura) si recent a primit premiul pentru cea mai frumoasa carte de artist cu albumul "Dracu'la ATAK", album colectiv serigrafic tiparit cu eforturile mai ales fizice ale celor de la Jumatatea Plina. Un om mic care vrea sa faca lucruri mari. facebook.com/robertOBERTartwork


Diana Necsulescu

Diana Necşulescu e pasionată de tot ce-nseamnă vizual, a fost studentă arhitectă, acum e grafician freelancer. Benzi desenate face de câţiva ani, de când a descoperit că e mediul cel mai simpatic de a da viaţă poveştilor. Începând cu 2012, activează în uzina de poveşti Dezarticulat, a cărei baze le-a pus împreună cu Felix Tzele.


Felix Tzele

Felix Tzele a publicat proză scurtă în revistele Nautilus, Helion, Argos, Revista de Povestiri, Tataia, Observator Cultural şi Hypestreet. Este prezent cu povestiri horror/weird în antologiile Zombii (Millenium Books 2012) şi Best of Mistery&Horror ( Herg Benet 2014). În 2011 a câştigat locul II la concursul de proză scurtă sf organizat de revista Helion. În prezent este project manager şi scenarist în cadrul uzinei de poveşti Dezarticulat. Împreună cu Diana Necşulescu, a lansat în 2012 banda desenată Compostul.

No comments:

Post a Comment